Visit my YouTube channel here.

The Harmonium in My Memory (1999)

En mannlig lærer får jobb på en skole i landlige omgivelser. Der treffer han en ny lærerinne som han blir forelsket i, og en jente i hans klasse blir forelsket i ham. Hvordan vil dette ende for skolens kjekkas?

Dette er en varm og sjarmerende film som aldri blir mørk. Tonen er for det meste lett og lystig der vi følger læreren i hans første jobb, og han må tilpasse seg hvordan man lever og lærer bort ting på landet.

Det er en jente i klassen som blir stormforelsket i læreren, men han er forbuden frukt og han er også forelsket i en kollega. Det komiske er at den såkalte jenta var 26 år i virkeligheten når filmen ble spilt inn, mens den mannlige læreren var 29 år gammel. Det er ganske sprøtt å se en kvinne som er 26 år gammel spille en yngre jente, men det skal sies at skuespillerinnen som spiller denne karakteren er en av de beste skuespillerinnene i Sør-Korea.

The Harmonium in My Memory er en avslappende film som gjør deg varm og god med sine enkle karakterer og romantikken som er i luften, selv om aldersforskjellen mellom læreren og den yngre jenta gjør at det føles galt å håpe at det skal bli disse to i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.