Triple 9 (2016)

triple-9

En snill politimann mot resten av gjengen.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Vi følger en gjeng med korrupte politimenn og noen yrkeskriminelle som må utføre noen oppdrag for noen farlige folk. En uskyldig politimann som forsøker kun å gjøre jobben sin havner midt imellom disse to partene, og nå er han i livsfare.

Triple 9 er regissert av australske John Hillcoat (The Proposition, The Road, Lawless). I hovedrollene finner vi Chiwetel Ejiofor, Casey Affleck, Anthony Mackie, Woody Harrelson, Kate Winslet, Aaron Paul, Norman Reedus,Gal Gadot og Clifton Collins Jr. Triple 9 har virkelig en imponerende rollebesetning. Det er spesielt herlig når Clifton Collins Jr får en sentral rolle. Han er en undervurdert skuespiller.

Problemet med Triple 9 er at den har for mange karakterer, og faktisk for mange gode skuespillere som dessverre ikke får så mange minutter på skjermen.

Triple 9 er en type film som aldri blir kjedelig. Det skjer noe hele tiden, og når snøballen begynner å rulle blir det faktisk litt interessant å se hva som vil skje spesielt med den eneste sympatiske karakteren i hele filmen, nemlig politimannen som blir spilt av Casey Affleck. Han er kun ute etter å gjøre jobben sin, men underveis blir han en kasteball mellom to parter.

Triple 9 er en type film som dreper mange av karakterene underveis, det gjør at den i det minste blir litt spennende, selv om man vet utfallet til den snille politimann. Actionscenene er greie nok, de gjør jobben sin, men dette er ikke en stor actionfilm hvis det er det du tror. Den satser på en mørk atmosfære med ikke så snille karakterer, og det lykkes den godt med.

Bilde: 8/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 2/10

Bildet er klart og kornete, litt mykt og fargene er matte. Sortnivået er litt svakt.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet tar bruk alle høyttalerne under de store actionsekvensene.

Ekstramateriell:
Deleted Scenes (8 minutter)
Under The Gun (3 minutter)
An Authentic World (3 minutter)
An Unthinkable Plan (3 minutter)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.