Visit my YouTube channel here.

The Assault (2010)

the assault

Fire terrorister kaprer et passasjerfly i Algerie. Dette er et fransk passasjerfly, og kaprerne forlanger at flyet setter kursen mot Paris.

Denne anmeldelsen inneholder store avsløringer. The Assault er basert på sanne hendelser som fant sted i 1994. Vi følger for det meste kaprerne, og den franske spesialenheten, GIGN, som må ordne opp hvis forhandlingene går i vasken. Og det gjør de.

The Assault har en ganske intens atmosfære. Men det blir også komisk med de rabiate kaprerne, som selvsagt er stereotypiske terrorister som prater piss hele veien. Man blir ganske lei av å høre om guden deres som ikke eksisterer. Hold kjeft, og dø! Jævla svin!

Det jeg ikke helt skjønner er hvorfor ikke passasjerene angrep de fire kaprerne når de først hadde sjansen. Det befant seg rundt 170 passasjerer ombord i flyet. Kun fire kaprere var ombord i flyet, og når man ser medpassasjerene blir henrettet, hvorfor ikke ta opp kampen? Er alle ombord så egoistiske at de kun håper på det beste? Ufattelig! Og franskmannen som hadde sjansen til å stikke av, hva faen tenkte han på?

Når GIGN går til angrep mot flykaprerne inne i flyet, hvorfor kastet de ikke i en granat inn i cockpiten som kan gjøre kaprerne handlingslammet i noen sekunder? Kaprerne forskanset seg i cockpiten, hvorfor da ikke gjøre det lettere med å kaste inn en granat?

Skuddvekslingene som finner sted i flyet er godt filmet og intense. Men hvorfor bruker noen i GIGN seksløpere? Jeg så det var flere i gruppen som brukte seksløpere, man burde i det minste bruke en pistol med større magasinkapasitet.

Det ble også litt komisk med førstemann som går inn i cockpiten og havner i kulehelvete. Jeg skal si han fikk det, det er rett og slett utrolig at den mannen overlevde med tanke på alt han også opplevde når han lå nede for telling.

The Assault er en god og spennende film der man setter spørsmålstegn ved passasjerene og hvordan spesialenheten, GIGN, angrep kaprerne i cockpiten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: