Visit my YouTube channel here.

The Good Shepherd (2006)

My feet, they’re cutting off pieces of them. It’s not dignified for a man to have to die from the feet up.

Robert De Niro er en av tidenes beste skuespillere, men som regissør er han til nå litt ujevn. Han har så langt regissert to filmer i karrieren, A Bronx Tale og The Good Shepherd. The Good Shepherd er en lang film som mangler totalt energi. Matt Damon har aldri vært kjedeligere. Greit at han skal portrettere en mann uten følelser, men å se dette i rundt 150 minutter blir drepen.

The Good Shepherd blir den onde tvillingbroren til James Bond der der skjer lite, og det som skjer er ikke akkurat spennende. Det er en bra scene på slutten med en kvinne i et fly, det er høydepunktet.

Det er mange kjente og gode skuespillere med, men det meste handler om familiemannen og CIA-agenten Edward Wilson. Dette er en mann som aldri burde ha stiftet familie. Greit at han ikke har en pen sønn, Eddie Redmayne er ikke en pen mann, men Angelina Jolie er ikke akkurat stygg. Det blir komisk når årene går og sønnen blir voksen og ikke akkurat pen, mens Matt Damon og Angelina Jolie blir ikke eldre. Når sønnen har blitt voksen ser man hvor dumt dette blir. Angelina Jolie er 7 år eldre i virkeligheten! Jeg ventet bare på at sønnen skulle sjekke opp sin lekre mor. Helt horribelt.

Robert De Niro virker som en gammel grinebiter i virkeligheten, her har han bestemt seg for å torturere seerne med en langdryg film som er så følelsesløs og kald. Eneste morsomme er det ovennevnte med Eddie Redmayne og aldersforskjellen i virkeligheten. Ikke pokker at Angelina Jolie kunne ha fått en så ekkel sønn! Aldri!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: