Visit my YouTube channel here.

The Guilt Trip (2012)

the guilt trip

En mor og en sønn reiser ut på en lang biltur for sønnen forsøker å selge et rengjøringsprodukt som ingen vil ha. På turen så lærer han å kjenne sin mor bedre enn han gjorde før den lange bilturen.

The Guilt Trip er en generisk, syk film fra Hollywood som ikke er morsom i det hele tatt. Her finner man karakterer uten personlighet, og karakterer man ikke bryr seg om. En skal være ganske pervers hvis man finner noe å like i denne tomme drittfilmen uten mål og mening.

Barbra Streisand prater og prater, men det kommer ikke noe morsomt ut av hennes munn. Filmen forsøker å skape ubehagelige situasjoner når sønnen blir flau over at han drasser rundt med moren sin. Men det er absolutt ingenting å le av i The Guilt Trip.

Dette er en snill film som forsøker å være jordnær med karakterene man møter på turen, men filmen har ikke en historie som engasjerer og karakterene er så kjedelige. The Guilt Trip er en film som tok meg tilbake til barndommen når jeg ble med foreldrene mine på langtur og jeg holdt på å kjede meg i hjel.

Dette er en snill film for de eldre, jeg kan ikke se en annen målgruppe enn eldre foreldre, den rimte. For oss andre er dette en flat komedie uten visjon og egne ideer. Den er i det minste bedre enn Parental Guidance, ikke at det skulle så mye til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.