Visit my YouTube channel here.

Wanderlust (2012)

Skitne hippier får besøk.

Wanderlust var en film jeg forventet svært lite av. Problemet med filmen er at den forsøker å være morsom absolutt hele tiden, men det fungerer selvsagt ikke. Humoren er masete og slitsom, og etter en halvtime fikk jeg problemer med å se filmen ferdig.

Paul Rudd og Jennifer Aniston kan ikke spille andre roller enn dette, de har gått ut på dato for mange filmer siden. Ingen av rollefigurene i filmen er sjarmerende. Hippiene er bare skitne og ekle, de er ikke sjarmerende vesener i det hele tatt.

Det er noen få morsomme scener her, men det er alt. Man får vondt i hodet av de dumme og evneveike rollefigurene. Dialogen er råtten, og scenen der Paul Rudd prater til seg selv i speilet, og senere er klar til å beise over en blond skjønnhet, er bare pinlig å bevitne.

Wanderlust er en travel film som desperat forsøker å være morsom absolutt hele tiden. Det blir også dens undergang. Filmen er desperat etter å få deg til å le, og det er absolutt noe av det verste jeg vet med komediefilmer når de bare pøser på med ubehagelige og dumme situasjoner uten å ta seg en pustepause. Historien er bare fæl, den er ikke søt i det hele tatt. Wanderlust er en tom film uten mål og mening, den irriterer mer enn den underholder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.