Visit my YouTube channel here.

Dinner for Schmucks (2010)

It’s my wife’s favorite finger.

Dinner for Schmucks er en slags blanding av Planes, Trains & Automobiles og Dumb & Dumber. Men der begge de to ovennevnte filmene har mye sjarm, og Planes, Trains & Automobiles har veldig mye hjertevarme, bommer Dinner for Schmucks med sin folkelige humor. Det hele blir ganske så tamt og slitsomt i lengden, komediefilmer har kommet lengre enn dette de siste årene.

Manuset er for dårlig og tamt, det samme kan sies om skuespillerne også. Steve Carell har jeg aldri likt som komiker. Hans nese er ufyselig, og hans måte å spille på irriterer meg. Da hjelper det heller ikke at Paul Rudd har den andre hovedrollen, mannen som alltid skal spille den typiske A4-personen som alltid er normal. En irriterende hovedrolleinnehaver, og en kjedelig hovedrolleinnehaver gjør ikke akkurat opplevelsen til det bedre når filmen har et ganske så dårlig manus.

En tam komediefilm som har noen få morsomme scener. Nå må noen stoppe Steve Carell som skuespiller. Han eier ikke karisma, et pent utseende har han heller ikke. Han minner meg om en kanin som har røykt for mange sigaretter. Paul Rudd gjør det han kan best, sove seg gjennom filmer. Hvem trenger vel talent når damene synes han er kjekk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.