Visit my YouTube channel here.

The Huntresses (2014)

the huntresses

Vi følger tre vakre kvinner som er dusørjegere. Det foregår en maktkamp i landet, og kvinnene forsøker å finne noe kongen vil ha tak i. Men det blir ikke en lett oppgave, farer lurer rundt hvert eneste hjørne.

The Huntresses er Sørkoreas svar på Charlie’s Angels. Dette er en actionkomedie med tre fargerike karakterer og noen dumme karakterer. Skurkene i filmen er kjedelige, dette er typer uten personlighet.

For en utlending er det vanskelig å forstå helt hva som foregår i filmen. Men det ødelegger ikke akkurat filmopplevelsen, for The Huntresses er ikke en god film.

Tonen er lett, men jeg likte ikke de tre kvinnene. De er irriterende og ikke morsomme i det hele tatt. Faktisk likte jeg ikke noen av karakterene i The Huntresses, de føles oppbrukte ut og de mangler personlighet.

Actionscenene er et jævla rot. Koreanerne har alltid hatt problemer med å lage god kampkoreografi som er lett å følge, og The Huntresses er intet unntak. Redigeringen er overalt, kampkoreografien er kjedelig og det er vanskelig å se hva som skjer under actionscenene.

Hvis du er ute etter en billig film uten sin egen identitet, så har du funnet filmen du er ute etter. Det er ikke noe spesielt med The Huntresses, dette er bare en generisk og lat film.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: