Visit my YouTube channel here.

For the Emperor (2014)

for the emperor

En tidligere baseballspiller er ute etter penger og han blir et medlem av en organisert mafiagruppe. Men han er aldri fornøyd, og underveis lærer han at han må bli en hai for å overleve.

For the Emperor er regissert av to nykomlinger, noe en merker. Problemet med For the Emperor er at den har en veldig rotete handling, det er underveis vanskelig å forstå hva som helt foregår med enkelte karakterer som dukker opp i mindre roller, og plutselig er de borte vekk, før de dukker opp igjen.

Karakterene i filmen har ikke så mye personlighet. Filmen er fylt opp med stereotyper, filmen gir oss aldri en grunn til å bry oss om noen av karakterene. Protagonisten er som et tomt skall, han sier ikke mye, han er kåt, villig, men ikke så billig.

Det jeg likte mest med For the Emperor er at den visuelt sett ser nydelig ut, og filmmusikken er også veldig god spesielt når det blir brukt synthesizer. Nå vet jeg ikke om filmen hadde en regissør, men så måtte det en til for å hjelpe den andre eller om den første sluttet. Men hvis det var to regissører som samarbeidet å lage For the Emperor, så blir det spennende å følge disse to da tonen og protagonisten i filmen kunne minne meg om filmen Drive med Ryan Gosling i hovedrollen.

For the Emperor er en film med mange feil, men samtidig er det også mye positivt å hente her, så det blir spennende å se om noen av disse to regissørene vil finne noen bedre manus i nærmeste fremtid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: