Visit my YouTube channel here.

Everly (2014)

everly

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

En kvinne får problemer med sin tidligere kjæreste, han er en mektig yakuza-sjef. Han sender mange type mennesker til hennes leilighet for å drepe henne, men hun er ikke lett å drepe.

Everly er regissert av Joe Lynch, han har laget filmer som Wrong Turn 2, Chillerama og Knights of Badassdom. Som man ser er dette en regissør som til nå har spesialisert seg på lavbudsjettfilmer. I hovedrollen som kvinnen som blir angrepet av alle forskjellige typer mennesker finner vi Salma Hayek.

Everly er ikke en særlig god film. De første 50 minuttene er ganske brutale, men man får se i det minste noen få, men fine scener. Dialogen er rett og slett grusom, jeg holdt på å kjøre to strikkepinner langt inn i øregangene slik at jeg slapp å høre på dette tullet.

Det blir en hel haug med mennesker som blir drept i denne leiligheten og etasjen. Volden blir som lek, det blir på en måte tegnefilmvold.

Det beste med hele filmen er når en japansk torturmester dukker opp med sin underdanige slave. Jeg elsket disse to karakterene og torturen, jeg skulle ønske at det var flere av denne type karakterer i filmen enn en gjeng med horer. For i starten blir selvsagt protagonisten angrepet av pengegriske horer som ikke er deilige.

Det filmen bommer grovt på er at den forsøker å være emosjonell. Protagonisten i filmen har en datter hun ikke har sett på lenge, og vi får se noen klissete og unødvendig scener som er bare grusomt å se og høre på.

Everly har noen gode ideer, men budsjettet blir for lavt og vi finner også en hel haug med ubrukelige skuespillere som nesten ikke kan bli verre. Bare de åpner munnen sin, så faller man rett i bakken av sjokk.

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: /10

Bildet er klart, og ikke så skarpt.

Dialogen er klar og tydelig. Sidehøyttalerne blir tatt i bruk under de større actionscenene på en grei måte som fyller opp rommet med skuddsalver og noen få eksplosjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.