Visit my YouTube channel here.

No Man’s Land (2013)

no mans land

En advokat havner i trøbbel etter å ha forsvart en klient. Personen som han forsvarte har en falk i sin besittelse som han ønsker å selge, og advokaten blir innblandet. Advokaten møter også en jente som er i trøbbel som jobber for to slemme menn.

No Man’s Land er regissert av en av Kinas største talenter, Hao Ning. Men på grunn av sensursystemet i Kina tok det hele fire år før han fikk lansert No Man’s Land.

Man føler virkelig at No Man’s Land er en veldig regissert film. Hvis man kombinerer The Hitcher, Duel og The Good, the Bad and the Ugly, så får du en film som heter No Man’s Land.

No Man’s Land er visuelt nydelig å se på, handlingen er lagt til lange landeveier midt ute i ørkenen. Det er fire forskjellige grupper vi følger i filmen. Den ene gruppen består av advokaten som møter en jente han forsøker å hjelpe underveis. Den andre gruppen består av to menn som forsøker å selge en falk. Den tredje gruppen er ute etter å fange jenta som har rømt sammen med advokaten. Det er også en fjerde gruppe her, gruppen består av to menn med en stor lastebil som smugler bensin.

Advokaten som er protagonisten i filmen er ikke en hyggelig person. Han er en selvopptatt person som er frekk i kjeften. Men hans karakter har en mening i filmen, og den meningen må du nesten se selv.

Jeg nevnte noen filmer som jeg føler har inspirert Hao Ning når han lagde No Man’s Land. Men hvis du tar en nærmere titt på universet og handlingen den er lagt til, så føles No Man’s Land ut som en kinesisk Coen-brødrene film. Protagonisten blir på en måte torturert etter å ha forsvart sin klient i retten, etter dette begynner hans reise, og reisen gjør ham til en bedre mann. Men han må ta en reise til helvete og tilbake igjen før han oppdager at han faktisk kan bry seg om andre mennesker i denne verdenen. Advokater kan også bry seg om andre mennesker, men de elsker penger også, de jævla blodsugerne!

Dette er en underholdende film som kan være litt treg i enkelte partier, men vi får se en visuelt nydelig film og karakterene er interessante å følge og alle sammen spiller en viktig rolle, det vil du se i slutten av filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.