Visit my YouTube channel here.

Bad Milo! (2013)

bad milo

En mann får problemer når det viser seg at hans magesmerter kommer fra et tarmmonster han bærer rundt på. Tarmmonsteret presser seg ut når mannen blir opprørt og hater noen intenst. Da tar tarmmonsteret og dreper personene mannen missliker, og det vil selvsagt skape problemer i lengden. Så mannen forsøker å lære å kjenne monsteret han bærer rundt på, da er det kjekt å gå til en psykolog som ikke akkurat er en vanlig psykolog.

Bad Milo! er ikke en film for alle. Det er ikke den blodigste filmen, Bad Milo! spiller mest på den bisarre situasjonen som oppstår når en mann finner ut av at han bærer på et farlig monster i tarmene sine.

Jeg lo noen ganger, og jeg fant filmen ganske sjarmerende. Nå liker jeg sær humor, så selve konseptet fungerte bra for min del. Men dette er nok en film som er mest myntet på personer som liker grøsserkomedier og bisarre filmer.

Det morsomste er når mannen forsøker å lære å kjenne monsteret han bærer rundt på i tarmene sine. Da blir det selvsagt morsomt når monsteret vil inn i tarmene igjen, og da må selvsagt monsteret komme seg inn igjen gjennom anus. Hvis man ikke liker denne type humor, så er ikke Bad Milo! å anbefale i det hele tatt da man finner veldig mye av denne humoren i filmen.

Er du litt lei av de generiske filmene, så er Bad Milo! verdt en titt da den i det minste leker seg litt og forsøker å finne på noe nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.