Visit my YouTube channel here.

The Method (2005)

Alt for jobben?

The Method er først og fremst en velspilt film med gode rolletolkninger av alle skuespillerne. Det er interessant å bli med på denne turen der jobbsøkerne graver dypt i sinnet til sine konkurrenter. Her gjelder det å psyke ut de andre jobbsøkerne så det kun står en igjen, og det er vinneren.

Det ligger også mer bak her med hvor mektige store selskaper er, selv om de gjør mye galt, blir man aldri kvitt dem. De hjernevasker ansatte til å gjøre gale ting. Mennesker er jo redde for å miste jobben, og da bryr man seg ikke så mye om moralen. Når demonstrantene utenfor protesterer mot store selskaper, sitter det syv utvalgte som gjør alt de kan for å jobben som nok vil ødelegge dem som mennesker. De blir et verktøy for de mektige, de mister seg selv og sin egen identitet. Virker dette kjent?

En artig film som dykker godt ned i menneskets sinn når det gjelder å få en drøm oppfylt. Filmen er litt for lang, den skulle vært trimmet ned med 20 minutter, for slutten trekker litt for lenge ut. Ellers er The Method en film som er verdt å se hvis du liker filmer der mesteparten av handlingen finner sted i et rom, og det er opp til skuespillerne og engasjere seerne. Det gjør de i The Method.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.