Visit my YouTube channel here.

The Sandlot (1993)

the sandlot

Vi følger en gjeng med gutter som nyter sommeren med å spille baseball.

The Sandlot er en film jeg faktisk ikke hadde hørt om før nå. Filmen falt absolutt i smak, den er varm og sjarmerende, og drittungene irriterte meg ikke, noe som de oftest pleier å gjøre.

Det er ikke så mye dybde her, man følger guttene der de gjør dumme gutteting når de er på den alderen de er i. Men de har en fiende, og den fienden bor helt ved siden av banen de spiller på. Det er en stor monsterhund som alle drittunger respekterer, for dette er en legendarisk helveteshund som gjør livet surt for sportglade drittunger.

The Sandlot er en fin og lett film om unge drittunger og deres vennskap. Her blir ingen direkte mobbet, selv om nykomlingen i nabolaget er en liten talentløs jævel. Men det er fint å se at lederen for drittungegjengen var mer interessert i å lære bort i stedet for å rakke ned på nykomlingen. Det finnes faktisk hyggelige drittunger!

The Sandlot er nok en film jeg kommer til å besøke igjen før jeg dør. Den er hakket svakere enn The Goonies og Stand by Me, men samtidig er den også en annen type film med mye mer familievennlige toner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.