Visit my YouTube channel here.

Undisputed (2002)

Hvem er den beste bokseren i fengsel?

Jeg husker jeg ble svært skuffet over Undisputed første gang jeg så den for mange år siden. Jeg ville gi filmen en ny sjanse, noe jeg angrer på da filmen virkelig var så dårlig som jeg sist husket den var.

Det er mange problemer med filmen. Man blir kun kjent med usympatiske drittsekker, stereotypiske karakterer og karakterer uten snev av personlighet. Den eneste som overbeviser her, og som har litt personlighet, er Ving Rhames. Han er herlig kvalm og truende. De fleste vil selvsagt skjønne hvem han spiller her, nemlig Mike Tyson. Wesley Snipes er helt uten energi og spilleglede, kanskje ikke så rart med det elendige manuset filmen har.

Undisputed er en langtekkelig film uten energi, og historien engasjerer absolutt ikke. Filmen mangler hjerte og et manus. Jeg vet ikke helt hva Undisputed forsøker å si, det blir som å se en musikkvideo uten mål og mening med afroamerikanere som driter seg ut. Det er ikke mye til boksing vi får se i Undisputed, og kampene som blir vist er kjedelige uten dramatikk og energi.

Undisputed er tom og dum. Se heller oppfølgerne, da får du i det minste se gode kampscener.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.