Welcome to Me (2014)

welcome to me

Ta medisinen din!

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk Dolby Digital 5.1
Undertekst: Norsk

En kvinne som har diagnosen borderline personlighetsforstyrrelse, vinner en stor sum med penger og hun slutter å ta medisinen sin. Hun har store planer, hun flytter inn på et hotell i Las Vegas og hun starter sitt eget TV-show. Det skal lages 100 episoder, men underveis mister hun sine nærmeste allierte når hun ikke tar medisinen sin og deler ut ting hun ikke burde gjøre.

Welcome to Me er regissert av Shira Piven, og i hovedrollene finner vi Kristen Wiig, Wes Bentley og James Marsden.

Som en underholdningsfilm er Welcome to Me helt kurant, men det er ikke en dyp film med mening. Når protagonisten kutter ut medisinen sin blir det selvsagt merkelige hendelser når hun ikke lenger har en vegg som stopper henne i å gjøre merkelige ting og si dumme ting.

For oss seere blir det selvsagt morsomt, men det er jo bare tragisk i grunn å se en psykisk syk person gjøre narr av seg selv uten å registrere det selv. Men nå er Welcome to Me en lett film som handler mer om et vennskap som blir satt på spill når protagonisten glemmer andre rundt seg, men på en annen side burde bestevennen skjønne hva som foregår når hun ikke tar medisinen sin. Da tenker man ikke på andre, det burde hun vite. Så denne såkalte bestevennen er ikke særlig smart.

Dette er en småsjarmerende film som fikk meg i det minste til å le to-tre ganger i løpet av spilletiden. Filmen er merkelig, det er bare positivt i mine øyne. Men noen dypere mening finner du ikke i Welcome to Me.

Bilde: 7/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart, veldig mykt og fargene er matte.

Dialogen er klar og tydelig, ellers skjer det lite på lydsiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.