Visit my YouTube channel here.

Just Before I Go (2014)

just-before-i-go-2014

Et siste farvel?

En mann som har tenkt å ta sitt eget liv, bestemmer seg for å besøke sin hjemby for å ta et oppgjør med fortiden. Det vil først og fremst si personer som plaget ham og mobbet ham i barndommen.

Just Before I Go er faktisk regissert av Courtney Cox, og i hovedrollen som den deprimerte mannen finner vi Seann William Scott.

Just Before I Go var en film som falt i smak. Jeg har alltid vært svak for denne type filmer der en person som har møtt veggen, igjen finner mening og tør å gå videre i livet. Han har tenkt å ta sitt eget liv, men underveis finner han ut at livet ikke er så ille etter å ha tilbrakt litt tid i denne byen og møtt gamle kjente som nå har blitt voksne. Mens han er i hjembyen bor han hos sin bror som er politimann, og han har også problemer på hjemmebane.

Just Before I Go byr ikke på noen store overraskelser. Men den er morsom, sjarmerende og Seann William Scott er alltid god som en sympatisk og jordnær mann. Jeg har alltid likt ham som skuespiller, han sliter med sitt i virkeligheten, så det er litt synd at han kaster bort sitt talent på tull og tøys. Men slik er nå livet.

Spilletiden er kort, rundt 90 minutter er den. Det skjer litt for mye underveis, filmen introduserer for mange karakterer som egentlig har små problemer, det har også protagonisten og det betyr at den aldri helt kan gå i dybden på problemene som enkelte karakterer har. Den skummer bare overflaten, og så er det over.

Den eneste karakteren jeg egentlig ikke likte var broren til protagonisten som blir for karikert og dum. Han sier dumme ting, han forstår svært lite og han blir i grunn et irritasjonsmoment i lengden. Han er filmens klovn, dessverre blir det for mye!

Er du ute etter en dramakomedie som ikke er en typisk Hollywood-film, da er Just Before I Go verdt å sjekke ut hvis du liker mye sjarm og galgenhumor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.