Visit my YouTube channel here.

Why Did You Come to My House (2009)

Skitten og illeluktende kjærlighetssorg.

Why Did You Come to My House er en annerledes film om kjærlighetssorg der en ung kvinne mister all sunn fornuft når hun faller for en yngre gutt. Å bry seg om rollefigurene går ikke i denne filmen da den unge kvinnen burde vært sperret inne på psykiatrisk avdeling. En gal kvinne som er uteligger, og en depressiv mann som ikke sier mye, er ikke akkurat en en spennende reise.

Rollefigurene er vanskelig å like, det er vanskelig å bry seg om dem, spesielt kvinnen. Mannen kan jeg forstå, han har møtt veggen. Som en filmkarakter er han bånn kjedelig. Han er deppet, det er alt han gir utrykk for. Kvinnen forfølger en ung gutt som prøver å rømme fra henne, men hun finner alltid ut hvor han befinner seg. Hennes væremåte og tankegang er slitsom og urasjonell. Hun trenger hjelp, hun er heller ikke en interessant rollefigur i en film. Kanskje i en mindre birolle, ikke i en hovedrolle.

Skuespillerne gjør en god jobb, men Why Did You Come to My House er ikke en film jeg klarer å anbefale da den er så livløs og fjollete. Den prøver å være mørk og seriøs med litt humor, men den feiler. En langsom film som står stille, og som mangler framdrift og engasjement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.