Visit my YouTube channel here.

100 Yen Love (2014)

100 yen love

En kvinne som er 32 år gammel må finne seg et nytt hjem etter en krangel med sin søster. Moren sier at hun må flytte ut og finne sin egen retning i livet. Kvinnen flytter ut og finner seg en leilighet, og hun klarer å få seg en jobb. Så en dag møter hun en bokser, og de blir delvis forelsket i hverandre, men deres forhold er komplisert. Det skjer noe med kvinnen og hun begynner å bokse. Hun har et mål, og det er å konkurrere i en kamp. Problemet er at hun er 32 år gammel, og det er en regel som sier at man ikke kan konkurrere hvis man er eldre enn 32 år. Så hun har dårlig tid.

100 Yen Love er en ganske god film der vi følger en lat kvinne som ikke bryr seg om noe. Hun spiser, sover og spiller dataspill hele dagen lang, det er alt hun gjør. Men etter en krangel med sin søster må hun stå på egne ben.

Dette er en søt og avslappende film. Men den har noen merkelige scener, spesielt voldtektscenen og den gale kvinnen som stjeler mat. Hvorfor protagonisten har møtt veggen er det noe filmen aldri gir svar på, men hun er ikke en dårlig person, så jeg heiet på henne.

100 Yen Love har noen morsomme øyeblikk, det er for det meste en søt film. Men voldtektscenen passet ikke inn i det hele tatt, her sitter man for det meste og ser en hyggelig film og plutselig ser vi en voldtektscene. Utover det er interessant å følge kvinnen der vi ser hun finner mening i livet når hun begynner å bokse. Vi ser at hun gradvis blir mer sikker som person, og jeg håpte på at hun ville få sjansen i bokseringen så hun kunne få ut all frustrasjonen hun har samlet opp i livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.