36th Precinct (2004)

To politimenn som er ute etter en samme jobb får et meget anstrengt forhold som vil lede dem ned en mørk og lang vei til helvete.

I 36th Precinct følger vi to politimenn som er ute etter den samme jobben. Men etter to spesielle hendelser skjærer det seg helt og ingen av dem klarer å snu når først ballen til helvete har begynte å rulle.

36th Precinct er en mørk film der det meste går til helvete. Filmen føles ikke realistisk ut, det skjer mange dumme ting som ikke hører hjemme i virkeligheten, men i filmsammenheng kan man kjøpe det slik at man ser hvor langt enkelte karakterer er villige til å gå for å få jobben de ønsker.

Den ene karakteren spilt av Gérard Depardieu, er en karakter man hater. Fyren er kun selvopptatt, og han gjør absolutt alt for å slippe unna trøbbel slik at han kan få sin forfremmelse. Den andre politimannen er mer spiselige, men også han gjør enkelte dumme valg, men det er han som får lide mest, så man heier på den ikke feilfrie politimannen.

Mot slutten blir filmen forutsigbar, man vet hvordan denne historien vil ende. 36th Precinct blir aldri kjedelig, men jeg skulle ønske at den var litt mer realistisk. Den blir litt for dum i lengden, man kjøper ikke mye av det som skjer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.