Visit my YouTube channel here.

Above the Law (1988)

You guys think you’re above the law… well you ain’t above mine!

Steven Seagal har hovedrollen i Above the Law. Faktisk så var dette hans første spillefilm, og filmen er helt ok. Mye har blitt sagt om Steven Seagal, og stikkordet er kun et ansiktsuttrykk. Jepp, det har han, men for det er han en tøff faen. Ihvertfall i de første filmene, og i Under Siege. Det er greit at mannen ikke kan spille, men han sparker ræv, og det er det som teller i disse filmene.

Filmen har actionscener som er på det jevne tatt alderen i betraktning, men den er faktisk litt for treg til tider før det skjer noe. Det som var virkelig uvant var å se Steven Seagal 30 kg lettere. Pokker, mannen var faktisk for tynn! Og se på han nå. Han må gjemme seg i frakker, og klarer nesten ikke å bevege seg lenger. Greit at alderen tynger, men slik han ser ut nå er unormalt i mine øyne, det kalles forfall og mental latskap.

Steven Seagal har som sagt hovedrollen, og med seg har han Pam Grier og faktisk Sharon Stone, som spiller hans kone. Men de får jo ikke noen sjanser til å bemerke seg i denne filmen, for her handler alt om Nico Toscani selvfølgelig. Det som er litt synd er at Henry Silva som spiller Kurt Zagon, ikke får mer skjermtid. For her er han herlig, og man blir fascinert av det gummiaktige ansiktet til karen.

Et stort minus med filmen er den jævlige filmmusikken. Det minner meg om heismusikk, og er fryktelig upassende til tider. Jeg må også nevne avslutningen på filmen der Steven Seagal tar noen kiropraktorgrep på Henry Silva. Snakk om å brekke en person i stykker! Tøft var det ihvertfall!

Above the Law er en ok popcornfilm som har en tynn Steven Seagal i hovedrollen. Jeg kommer bare ikke over hvor tynn han var! Mannen løper, skyter, og rundjuler folk. Hvis dagens Steven Seagal hadde løpt 50 meter, hadde han falt død om. Derfor var det artig å se at mannen kunne løpe i sine yngre dager, jeg var i tvil. Men at han løper som en dame er fakta, se og le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.