Visit my YouTube channel here.

Armageddon (1998)

armageddon.jpg

The fate of the planet is in the hands of a bunch of retards I wouldn’t trust with a potato gun.

Armageddon har alt som gjør den til en av tidenes beste popcornfilmer. Den er spennende, har effektene og gode skuespillere. Når man har en slik rolleliste som dette: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Will Patton, Steve Buscemi, Owen Wilson, Peter Stormare og William Fichtner, ja da kan man ikke klage på skuespillerprestasjonene. For alle leverer her, selv Ben Affleck og Liv Tyler.

Armageddon er klart den beste katastrofefilmen jeg har sett, og den er en av de mest underholdende popcornfilmer som er laget. Handlingen er totalt på jordet, men denne filmen skal man ikke ta alvorlig og psykoanalysere. Dette er stor underholdning.

Armageddon er spennende helt frem til siste scene, og tiden går fort! Filmen har en spilletid på rundt 140 minutter, men det merkes ikke. Vi blir raskt kjent med de viktigste rollefigurene i filmen, og like etter er de på asteroiden. Filmens effekter er storslagne, og er noe av det beste jeg har sett. Det er se noen scener som har litt dårlig CGI, men totalt sett er effektene noe av det beste jeg har sett tatt alderen i betraktning.

Jeg har aldri skjønt kritikken mot Armageddon. Når folk begynner å plukke denne filmen fra hverandre med alle ulogiske brister, da da er det noe galt med disse personene. Armageddon er en hjernedød popcornfilm som har en oppgave. Nemlig å underholde seeren, ikke annet enn det. Og det gjør den med bravur.

9

One thought on “Armageddon (1998)”

  1. Hehe, Armageddon er god! Jeg syns ikke egentlig handlingen er så hjernedød heller. Eller okey, kanskje litt, men så lar jeg meg fort rive med også, dersom storyen er god og spennende! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.