Visit my YouTube channel here.

A Bigger Splash (2015)

a-bigger-splash

En kjent rockestjerne er på ferie i Italia sammen med sin kjæreste. Men så dukker det opp en tidligere flamme som også jobbet sammen med rockestjernen og han har med seg sin datter. Idyllen vil snart bli ødelagt når gamle og nye følelser vekkes.

A Bigger Splash har en fin rollebesetning der vi finner skuespillere som Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes og Dakota Johnson.

Liker man litt tregere filmer som bygger opp til en spesiell hendelse som vil forandre alt, så er A Bigger Splash en film som er verdt å se. Det er en film som brenner sakte, og den har noen ubehagelige scener når Tilda Swinton kler seg naken. Hun er en god skuespiller, men jeg vil ikke akkurat kalle henne attraktiv. Hvis David Bowie hadde hatt en kvinnelig utgave av seg selv, så hadde det vært Tilda Swinton. Jeg følte meg veldig skitten etter å ha sett for mye av huden hennes.

Problemet jeg fant med A Bigger Splash er karakteren som blir spilt av Ralph Fiennes. Det virker som om han har ADHD i denne filmen, jeg følte at det ble litt for mye til tider, men samtidig skjønner man hvorfor han ikke klarer å kontrollere seg selv i en nøkkelscene. Dette er en karakter det er lett å hate.

A Bigger Splash er en intim film der vi følger karakterer man egentlig ikke bryr seg om, men det er lett å mislike spesielt karakteren som blir spilt av Ralph Fiennes. Han blir på en måte the Joker i A Bigger Splash.

Men at filmen skulle ha oss til å tro at Dakota Johnson kun var 17 år mot slutten av filmen var latterlig. Hun ser ut som om hun er født i 1989, noe hun også er. Her spiller hun en kald hurpe, noe hun klarer med bravur.

Filmen blir litt spennende mot slutten når politiet blir kalt inn, etter det man har sett så håper man at det vil gå bra for en av karakterene. Det var ikke hans skyld, mer sier jeg ikke.

A Bigger Splash er ikke en film for alle. Det tok tid før jeg ble skikkelig engasjert i handlingen, og når det skjer en større hendelse likte jeg det jeg så.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: