Visit my YouTube channel here.

Mr. Six (2015)

En far forsøker å hjelpe sin sønn som har havnet i trøbbel med en gjeng med pappagutter. De har ikke et godt forhold, for faren har aldri vært der for sønnen.

Mr. Six er en helt grei film om en far med et rulleblad som aldri har vært der for sønnen. Når sønnen havner i trøbbel, forsøker faren å hjelpe så godt han kan, men ting går selvfølgelig ikke som planlagt og det blir en kamp på liv og død.

Mr. Six tar opp korrupsjon, penger og hva som er galt med det kinesiske samfunnet om dagen. Protagonisten er en respektert mann, folk hører på hva han har å si, spesielt i sin egen bydel der han er konge. Han forsøker hele tiden å løse vanskelige situasjoner, han er en kjernekar denne Mr. Six.

Filmen blir litt for lang, spilletiden er på hele 136 minutter, den siste halvtimen gikk sakte unna. Det er spesielt en scene mot slutten når protagonisten er på isen som blir latterlig lang og langtekkelig.

Minuset ved siden av den lange spilletiden er antagonisten i filmen og hans gjeng, en rik pappagutt som ser ut som en mindre pen dame. Denne type karakterer følte jeg ikke helt passet inn i filmen, de elsker dyre biler, utenom det har de null personlighet.

Protagonisten er en interessant karakter å følge, men jeg følte ikke helt en ekte kjemi mellom han og sønnen, det er skuespilleren som spiller sønnen som er problemet. Han blir for glatt og ekkel, man kunne i det minste ha funnet en styggere skuespiller med dårlige tenner, da hadde jeg nok trodd mer på dette forholdet. Livet er tøft for sjel og tenner!

Som sagt, Mr. Six er en grei film, men det finnes så mange bedre filmer i denne sjangeren som har bedre skurker og ikke minst kortere spilletid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: