Visit my YouTube channel here.

Boy A (2007)

Drapsdømte Jack Burridge forsøker å starte et nytt liv, men vil han klare å skjule sin hemmelighet for evig og alltid?

Boy A er en en vellaget film som ikke er av den lystige typen. Her er alt grått og trist, for fortiden vil alltid være der for Jack Burridge som forsøker å starte et nytt liv etter han og en venn drepte en ung jente da de var barn.

Jeg pleier ikke å få vondt av mennesker som dreper, selv ikke unge mennesker. Men pga. at Andrew Garfield leverer en strålende og dyp rolletolkning, følte jeg smerten og samtidig så jeg uskyldigheten til Jack Burridge. Det er noe jeg ikke trodde var mulig for mitt vedkommende. Andrew Garfield tror jeg kan bli en stor skuespiller, for her leverer han en av årets beste rolletolkninger.

Boy A kan absolutt anbefales. Slutten er vond, men samtidig passende. Boy A er en jordnær britisk film som gjør vondt.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.