Central Intelligence (2016)

central-intelligence-bd

You’re like a snack-sized Denzel.

Bilde: 2.40:1
Lyd: English DTS-HD Master Audio 5.1

En kontorrotte får snudd hverdagen opp ned på hodet når en gammel bekjent av ham tar kontakt.

Central Intelligence er regissert av Rawson Marshall Thurber (Dodgeball: A True Underdog Story), og i hovedrollene finner vi Dwayne Johnson og Kevin Hart.

Det å lage gode kompisfilmer er ikke lett. Det er svært få av disse filmene man vil huske i ettertid, dessverre føyer Central Intelligence seg inn i denne rekken. Det skal mye til for å overgå klassikere som Midnight Run og Lethal Weapon.

Problemet med Central Intelligence er at kjemien mellom Dwayne Johnson og Kevin Hart ikke er særlig god. Jeg har aldri hatt problemer med Kevin Hart, men i Central Intelligence fikk jeg rett og slett nok av hans rappkjeftede munn som aldri står stille. Det som kommer ut av hans munn er heller ikke morsomt, det blir masete og påtrengende i lengden. Nå synes jeg at han allerede har gått ut på dato.

Når det gjelder Dwayne Johnson har jeg sett ham mye bedre. I Central Intelligence går han på autopilot, det er greit at manuset ikke gir ham så mye å jobbe med, men jeg fikk aldri inntrykk av at han forsøkte så mye heller. Vi får bare håpe at han ikke har blitt lat etter all suksessen i det siste.

Kjemien er som nevnt dårlig, det som skjer på skjermen engasjerer ikke. Skurken i filmen er særdeles svak, og karakterene er uinteressante. I gamle dager hadde man gjort mye mer med historien, spesielt det som skjedde i fortiden til mobbeofferet. Men dagens komediefilmer er kjent for å være late og lite morsomme, Central Intelligence er intet unntak.

Jeg skjønner ikke hvorfor mange ga denne filmen en tommel opp, for dette her er en generisk og slapp actionkomedie uten sjel og identitet. Her er det ikke mye å hente.

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 4/10

Bildet er klart, lyst og skarpt med gode farger. Sortnivået er også bra.

Dialogen er klar og tydelig. Lydsporet sparker godt fra seg under actionscenene. Lyden er aggressiv, samtidig er det noen få sekunder her som imponerer når sidehøyttalerne blir tatt i bruk.

Ekstramateriell:
Gag Reel (6 minutter)
Alternate Scenes
Dance Off (2 minutter)
Line-O-Rama Couch Time-Lapse (3 minutter)
Audio Commentary
Couch Time Lapse (1 minutt)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.