Visit my YouTube channel here.

Get Hard (2015)

get-hard-2015

En millionær blir arrestert for bedrageri, og han må sone en lengre fengselsstraff i et av USA farligste fengsler, nemlig San Quentin. Men før han havner der leier han inn en tidligere ansatt som skal gjøre ham tøffere og klar til å sone dommen sin.

Det er Ethan Cohen som har regissert Get Hard. Dette er hans regidebut, han er nok mest kjent for å ha skrevet manus til filmer som Madagascar: Escape 2 Africa og Men in Black III. I hovedrollene finner Will Ferrell og Kevin Hart.

Det har ikke gått så bra med filmene til Will Ferrell i de seneste år. Da går det mye bedre med Kevin Hart, filmene han har medvirket har gått fint i pluss når man sammenligner med filmene som Will Ferrell har medvirket i.

Ikke overraskende er Get Hard nok et makkverk fra Hollywood. Jeg kan vel egentlig kopiere de siste anmeldelsene jeg har skrevet når jeg har anmeldt komediefilmer fra Hollywood.

Humoren består av banning, improvisering og et ikke eksisterende manus. Det føltes galt ut, men jeg lo av en slapp penis, og et stikkvåpen som setter seg fast i panneregionen til Will Ferrell. Det var alt, mer er det ikke å le av her. Det blir som vanlig mye mas, en historie uten innhold og jævla dårlig humor.

Nå har det faktisk gått så langt at jeg setter mer pris på Adam Sandler enn Will Ferrell. Jeg trodde faktisk det ikke var mulig å synke lavere enn Adam Sandler, men nå har virkelig Will Ferrell og hans improvisering gått ut på dato. Det er trist å se hva som har skjedd med ham, jeg håper at hans fremtidige filmer flopper så vi blir kvitt ham i disse kommersielle drittfilmene. Ta deg sammen mann!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.