Visit my YouTube channel here.

Con Air (1997)

con air

Sandaler er ikke kult!

Con Air har alltid underholdt, selv om Nicolas Cage ikke passer inn i rollen som en renspikket actionhelt. Ved siden av Nicolas Cage har Con Air en imponerende rolleliste. John Malkovich, Ving Rhames, John Cusack og Steve Buscemi finner vi, det er en fin rollebesetning. John Malkovich er selvsagt høydepunktet i Con Air der han spiller lederen for fangene. Han er mesterhjernen, og han er selvsagt en kald jævel.

Con Air er en film som aldri står stille. Skuddvekslinger, store eksplosjoner og alt som er usannsynlig, er hva Con Air har å by på. Det er kjempelurt å ha en kvinnelig fangevokter ombord dette flyet! Rollefigurene har alle hver sin personlighet, så Con Air er en flott film som underholder. Steve Buscemi er virkelig ekkel her når han leker med den lille jenta. Det er scener som dette som gjør at Con Air skiller seg litt ut i mengden, og selvsagt håret til Nicolas Cage.

Jeg hadde nok gitt Con Air høyere karakter hadde det ikke vært for slappfisken Nicolas Cage. Jeg har aldri hatt noe imot karen, men etter å ha sett de fleste filmene han har medvirket i, blir han bare mer og mer irriterende. Han er pokker så kjedelig. Litt innlevelse en gang i blant kan ikke skade. Han har noen finne rolletolkninger i karrieren, det er bare at de er så få da han har gitt oss så mange dårlige. Og det er de vi vil huske mest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.