Visit my YouTube channel here.

Dead & Buried (1981)

dead and buried

You can try to kill me, Dan. But you can’t. You can only make me dead.

Dead & Buried fra 1981 har jeg utsatt en del år, og jeg angrer på at jeg ikke utsatte den i noen år til. For filmen er fryktelig kjedelig og langdryg, og den skuffet voldsomt med det grafiske. Det var sikkert bra i 1981, men i dag så holder det ikke mål.

Slutten var litt fin, det skal jeg innrømme. Men historien og skurken ble for fjollete, og det fikk meg til å undre hvorfor i alle dager sitter jeg og ser denne filmen? Jeg ville bare at jævelskapet skulle bli ferdig så jeg slapp å se mer idioti på skjermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: