Visit my YouTube channel here.

Distance (2001)

distance

Dødens drikkevann.

En kult forgifter vannet i Tokyo og dreper hundrevis av personer. Politiet fant denne kulten, men medlemmene hadde tatt sine egne liv. Tre år etter tar slektninger av kultmedlemmene en dagstur opp til vannet der kultmedlemmene tok sine egne liv slik at de kan mimre og prate om forholdet de hadde til noen av kultmedlemmene. Men de har et problem, når de går tilbake til bilen de kom i, så har noen stjålet bilen deres og de møter en person som er tidligere medlem av kulten som forgiftet drikkevannet, han tok ikke sitt eget liv. Så nå må de tilbringe en natt i en hytte der de tidligere kultmedlemmene også oppholdt seg, og de får en sjanse til å prate om personene de mistet med kultmedlemmet som ikke tok sitt eget liv.

Distance er regissert av mesterregissøren, Hirokazu Koreeda. Jeg synes Distance ble litt kjedelig og lang. Historien er interessant, men tempoet er meget lavt, og jeg fant heller ikke tilbakeblikkene når det gjaldt forholdet mellom de enkelte kultmedlemmene og personene som sto dem nær så interessant. Men det er interessant når gruppen vi følger snakker med det tidligere kultmedlemmet som ikke tok sitt eget liv, for han var personen som de døde kultmedlemmene hang sammen med før de tok sine egne liv.

Distance er nok en saktegående film fra Japan som blir litt tørr, men skuespillerne er gode og historien er interessant. Men filmen er for lang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.