Visit my YouTube channel here.

Drink-Drank-Drunk (2005)

drink drank drunk

En mann og en kvinne faller for hverandre, men mannen vet ikke helt hva han vil gjøre med livet sitt for restauranten han eier tiltrekker seg ikke kunder. Han har heller ikke lyst til å gifte seg og få barn.

Drink-Drank-Drunk er en sjarmerende film med to skuespillere som har god kjemi. Filmen er ganske lett og lystig, men mot slutten så forteller den sannheten om onde kvinner og deres planer for å kontrollere mannfolkene. Da blir Drink-Drank-Drunk forvandlet til en grøsserfilm der kvinnene ler høyt med sin kaklende latter, og der den onde lederkvinnen røyker en sigar. For noen onde jævler!

Drink-Drank-Drunk er ikke en film som gir et svar når rulleteksten dukker opp på skjermen. Man vet ikke hvor ferden vil ende. Uansett er dette en sjarmerende og lystig film med en herlig og hyggelig atmosfære, helt til den sigarrøykende mandarinkvinnen dukker opp og ødelegger idyllen. Det er noe bare så ekkelt og skremmende med sigarrøykende kvinner!

Filmen har også noen gode poeng, begge leire vil bli litt fornærmet når den stigmatiserer menn og kvinner. Men det er mye sannhet i det den sier på sin sjarmerende måte, og som vi alle vet, ondskapen i verden er ikke religion eller penger, alt er kvinnenes skyld!

Jeg elsker filmer som dette. Kineserne kan lage gode og sjarmerende romantiske filmer med mye energi og særhet, det setter jeg alltid pris på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: