Visit my YouTube channel here.

Eat Drink Man Woman (1994)

eat drink man woman

Vi følger en eldre enkemann og hans liv med sine tre døtre som fremdeles bor hjemme. De tre døtrene venter på drømmemannen slik at de kan forlate redet. Men hvordan vil faren takle det?

Eat Drink Man Woman regnes for å være en av de beste filmene til Ang Lee. Her får vi se gode matretter, og en fin og søt historie om kjærlighet og det om å gå videre i livet selv om det vil gjøre vondt.

De sentrale skuespillerne er gode, spesielt faren og datteren som har planer om å forlate hjemlandet for en jobb venter i Europa. De er så naturlige, og de behøver ikke å si så mye til hverandre, alt kan tolkes bare man følger med på kroppsspråket til skuespillerne.

Det eneste som ikke er så interessant er den yngste datteren og hennes kjærlighetsliv som filmen ikke bruker særlig mye tid på. Det er heller ikke kjærlighetslivet til de tre døtrene som er det mest interessante, det mest interessante er å se utviklingen til faren og hvordan han takler det å gi slipp på det kjæreste han har i livet. Selv om det kan virke som om det er maten, så er det selvsagt sine døtre som betyr mest for ham.

Det er ikke mye negativt jeg kan si om Eat Drink Man Woman. Liker du jordnære filmer med sjarm og hjerte, er Eat Drink Man Woman en film man burde få med seg før man tar kvelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: