Visit my YouTube channel here.

Fargo: Season 3 (2017)

De tennene da!

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk Dolby Digital 5.1

En vellykket forretningsmann som eier flere parkeringsplasser får besøk av sin bror som ønsker å få overrekt et verdifullt frimerke som er i brorens besittelse. Men frimerket får han ikke, og han får også problemer på jobb når han faller for en kvinne som ikke er verdens beste menneske. Og på samme tidspunkt får den velykkede broren besøk av en mannsperson med svært dårlige og stygge tenner som sier at han skal gjøre ham veldig rik, og da starter marerittet for den vellykkede broren.

Den tredje sesongen av Fargo består av 10 episoder. De to første sesongene har vært svært gode sesonger med mye kvalitet, og både kritikere og seere har vært fornøyde.

Dessverre viser det seg at den tredje sesongen av Fargo er til nå den svakeste sesongen. Jeg fikk rett og slett ikke følelsen av å være i Fargo-universet i det hele tatt mange ganger. Det er først når David Thewlis og Michael Stuhlbarg dukker opp på skjermen at man føler Fargo-følelsen.

Det er mye som ikke stemmer her, og det største problemet er at karakterene vi følger ikke er interessante eller særlig sympatiske. Jeg klarte ikke å bry meg om noen av de sentrale karakterene, de fleste er noen drittsekker. Den eneste normale vi finner er politikvinnen, men hun er bare kjedelig og svært tørr.

Historien klarer ikke å engasjere, denne sesongen blir reddet av David Thewlis som spiller hovedskurken. Han har spiseforstyrrelser, og han har noen jævla stygge og uappetittelige tenner fra dypeste helvete. Han og en av hans undersåtter, den lille asiaten, er konger i denne sesongen. Resten av karakterene klarer ikke å sette sitt preg, man ønsker rett og slett å ikke følge dem i alle episodene.

Noe gikk dessverre galt i denne sesongen, heldigvis har man i det minste to gode og artige karakterer man kan smile og le litt av. Men når man ser på alle de gode kvalitetsskuespillerne man finner i denne sesongen, så forventer man mye og det er ikke skuespillerne som er problemet, det er det tamme og livløse manuset som ble skrevet for denne sesongen.

Bilde: 6/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 2/10

Bildet er mykt, fargene er veldig matte og utslitte. Sortnivået er greit nok, men totalt sett er ikke bildekvaliteten særlig god tatt i betraktning at dette er en ny TV-serie.

Dialogen er klar og tydelig. Det skjer ikke så mye spennende på lydsiden i denne sesongen.

Ekstramateriell:
Inside Look (28 minutter)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: