Visit my YouTube channel here.

The Leftovers: Season 3 (2017)

Hva vil skje syv år etter?

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Den tredje og aller siste sesongen av The Leftovers består av kun åtte episoder. Så det er klart, dette er den siste og avsluttende sesongen av The Leftovers, det kommer ikke flere sesonger etter denne, så det ble kun med tre sesonger, men historien blir avsluttet på en veldig god måte.

Den tredje sesongen er ikke like god som den andre sesongen. Det skjedde mye mer spennende i den andre sesongen, i denne sesongen så er det hele mer stillestående, men man får med seg budskapet og hva denne sesongen forsøker å fortelle oss om hva det hele handler om.

De sentrale karakterene tar seg en tur til Australia i denne sesongen. Det har nesten gått syv år siden 2% av befolkningen forsvant i løse luften, og mange tror at når det eksakt har gått syv år så vil det bety jordens undergang. Og spørsmålet er selvfølgelig om det er en ny Jesus som kan stoppe dette.

Uten å røpe for mye så er dette sesongen til Nora Durst. Når man ser tilbake så er The Leftovers hennes serie, hun leter etter det hun savner mest, men hvis hun stopper opp litt så har hun en person som bryr seg virkelig om henne. Men hun ser ikke det, hun er fast bestemt på å finne ut av hva som hendte med hennes familie på tre, selv om det kan koste hennes liv.

Carrie Coon som spiller Nora Durst har vært fantastisk fra første stund, hun er mektig god i The Leftovers. Man blir imponert over denne karakteren, hun er tøff, har bein i nesa, samtidig er hun morsom i alt alvoret. Hun byr på alt når det gjelder menneskets følelsesregister. Hvor kom denne skuespillerinnen fra, hvorfor har man først møtt henne nå?

Som sagt, det skjer ikke så mye her hvis man sammenligner denne sesongen mot den andre sesongen. De to første episodene synes jeg var kjedelige, men så våkner serien opp til liv og jeg følte at slutten satt som den skulle. Du vet, det er vanskelig å avslutte en serie slik at de fleste seerne blir fornøyde. Men jeg er ganske sikker på at her klarte man å gjøre det, noe man ikke klarte med Lost.

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart, og ikke så skarpt. Fargene er veldig gode og varme, og sortnivået er topp.

Dialogen er klar og tydelig. Sidehøyttalerne får litt å jobbe med under de mest dramatiske scenene. Lydsporet er varmt og tett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: