Visit my YouTube channel here.

The Fatal Encounter (2014)

the fatal encounter

Kongen er under press for han er alltid i livsfare, men han overlever alltid. Men nå har han oddsen i mot seg, og han må virkelig bruke hjernen for å overleve. Hvem kan han stole på?

Jeg har aldri vært særlig glad i sørkoreanske periodefilmer. Jeg har selvfølgelig sett noen gode filmer i denne sjangeren, og The Fatal Encounter overrasket meg på en positiv måte.

The Fatal Encounter fant jeg interessant og spennende. Vi følger en konge som snart skal dø hvis han ikke klarer å finne en utvei. Klokken tikker ned, han kan ikke stole på noen.

Filmen er delvis basert på sanne hendelser, og hvis jeg husker riktig så var denne kongen en magnet for drapsforsøk. Det var mange drapsforsøk på denne kongen, og i The Fatal Encounter ser vi det største og mest dramatiske drapsforsøket.

Actionscenene er ganske gode, jeg likte spesielt pil og buen som kongen brukte. Det er en stor actionsekvens mot slutten av filmen, og actionkoreografien er meget god og visuelt nydelig å se på når regnet daler ned og mange menn dør.

The Fatal Encounter er en film du vil like hvis du liker filmer basert på sanne hendelser, politikk og et slags sjakkspill når kongen forsøker å finne ut hva han er villig til å ofre for å overleve og fremdeles puste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.