Visit my YouTube channel here.

S Diary (2004)

s diary korea

En kvinne er ute etter hevn, og hun presser tre av sine tidligere kjærester for penger.

S Diary har sine morsomme øyeblikk, spesielt når protagonisten presser sine kjærester for penger. Det er spesielt en scene som er veldig morsom, det er når hun presser politimannen for penger og løpescenen.

Det er ingenting spesielt med S Diary. Jeg likte ikke protagonisten, hun er en dårlig taper i kjærlighetens navn. Det starter når hennes siste kjæreste sier at hennes tidligere kjærester ikke elsket henne, alt de ville ha var hennes kropp.

Hun leser sine gamle dagbøker, og hun føler seg utnyttet av sine tidligere kjærester, så hun bestemmer seg for å presse dem for penger. Hvis ikke hun får penger, så vil hun presse dem til de ikke orker mer og gir seg. Hun er en seig kjerring fra helvete!

S Diary er en uskyldig film med karakterer jeg ikke likte eller følte sympati for. Protagonisten må ha alvorlige psykiske problemer, men det hun gjør er egentlig ufarlig med tanke på hva andre personer kunne gjort med psykiske problemer. Noen morsomme scener er det her, men dette er ikke en film man ser igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.