Visit my YouTube channel here.

Fire with Fire (2012)

fire with fire

En brannmann er vitne til to drap. Han får politibeskyttelse, og han faller for en kvinne som skal passe på ham. Men den nynazistiske skurken som drepte de to personene har bestemt seg for å drepe ham og alle han er glad i. Nå må han selv ta opp kampen mot nynazistene, problemet er jo bare at han er en vanlig brannmann.

Fire with Fire er nok en film som aldri skulle ha sett dagens lys. Karakterene er grunne og stereotypiske. Bruce Willis går på autopilot, han har jo bare blir grusom i nesten alle filmer han medvirker i. Han er helt død som skuespiller, trenger man en skuespiller til å slukke lyset i rommet, er det bare å tilkalle Bruce Willis.

Dette her er en generisk film med dumme karakterer og et manus som ikke henger på greip. Noe av det verste er jo at filmen ikke bygger opp karakterene, det er så mye latskap her at jeg bare ristet på hodet flere ganger. At det går an å være så late!

Det eneste lyspunktet man finner er Vincent D’Onofrio som spiller sjefen for nynazistene. Han er herlig ekkel og kald. Resten av skuespillerne får svært lite å jobbe med, det er bare Vincent D’Onofrio som får ut det lille ekstra med tanke på det elendige manuset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.