Visit my YouTube channel here.

The Following: Season 3 (2015)

Det dukker opp en seriemorder i livet til Ryan Hardy, og Ryan Hardy er ikke helt ferdig med Joe Carroll.

The Following er den tredje og siste sesongen av The Following. Serien ble ikke fornyet, så nå er det over. Og det er like greit, for dette er den dummeste serien jeg noensinne har sett.

Totalt sett er den tredje sesongen den beste hvis man ser på helheten, men min favorittsesong er sesong to, for den er jævla dum og underholdende! Dessverre begynner sesong tre å rakne i sømmene når det gjenstår tre episoder.

Det dukker opp en ny seriemorder, han er en datanerd og en kald jævel. Samtidig er også tullebukken Mark i nærheten, og han er selvfølgelig ute etter hevn og han vil ha tak i Mike Weston slik at han kan drepe ham.

Den nye seriemorderen fungerer greit i starten, han er lite pen, for å si det mildt. Han ser ut som et hamster der noen har dratt ut ansiktet hans så han ser egentlig ut som en slange som har spist opp en hamster.

Men så skjer det en stor hendelse i serien, og etter denne hendelsen som også er seriens beste episode, rakner The Following i sømmene. Serien blir så jævla dum, det har den vært hele tiden, men manuset lekker som en sil, alt det man forventer skal skje, det skjer og de siste episodene er kjedelige med stor K. Faktisk fornærmet de siste episodene min intelligens, jeg følte meg død på innsiden etter den siste episoden, for det her var bare elendig og tullete. Her har man latt seg inspirere av en større kriminell organisasjon, og tankene går selvsagt til James Bond og Specter.

Det er vel ikke så mye mer å si om The Following. Det ble tre sesonger, serien har alltid vært jævla dum. Hvis noen av heltene ligger tynt an så kommer alltid noen og redder dem i siste sekund. Her er ikke noe overlatt til tilfeldighetene, men samtidig er det fascinerende å se på all dumskapen som blir vist på skjermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.