Visit my YouTube channel here.

Jordskott: Season 1 (2015)

En suspendert politikvinne reiser tilbake der datteren sporløst forsvant for flere år tilbake. Nå har en unge til forsvunnet, og hun forsøker å finne ut om denne forsvinningen har noe med hennes datter å gjøre.

Jordskott er en litt merkelig og herlig TV-serie med nordisk mytologi som tema, ikke at jeg er så belært i det emnet. Den første halvdelen av sesongen er kjempegod, atmosfæren er mørk og mystisk og jeg ville se neste episode med en gang.

De siste fire episodene er dessverre ikke like gode som de seks første, for fremdriften begynner å stoppe opp og den mystiske og herlige atmosfæren begynner å forsvinne litt da det ikke skjer så mye interessant.

Mulig ikke jeg helt fulgte med, men jeg følte at det var flere løse tråder som ikke ble samlet opp i den siste og avsluttende episoden. Det var ting jeg gjerne ville ha svar på, men det kan jeg tydeligvis se langt etter.

Skuespillerne er veldig gode i sine roller, de kler rollene de spiller, noe som selvfølgelig er svært viktig. Karakterene fungerer greit. Favoritten min var politimannen som vet det meste om hva som foregår. Skuespilleren som spiller ham er veldig god i rollen, det er han som kongen i Jordskott.

Jordskott er en veldig engasjerende serie, for man vil gjerne se hva som skjuler seg i skogen. På det punktet blir man sittende skuffende igjen, for det er ikke mye man ser.

Er du ute etter en litt annerledes TV-serie, er Jordskott absolutt verdt å få med seg hvis du liker nordisk mytologi. Det er ikke mange serier som hadde klart å skape den samme atmosfæren man føler i Jordskott på grunn av den nordiske naturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: