Visit my YouTube channel here.

Forever Young (1992)

forever young

Gått ut på dato?

En mann i sorg legger seg i en frysedisk, og etter rundt 50 år våkner han opp igjen og verden er helt forandret. Han var i sorg etter at hans kjæreste havnet i koma etter en ulykke, og han var en forsøkskanin som ble fryst ned. Han møter en liten familie han får god kontakt med, men han er også ute etter svar.

Forever Young er en film jeg aldri har likt. Det er mange år siden jeg sist så filmen, og det er like greit. For jeg finner ikke noe mening her, filmen har så mange merkelige og klissete øyeblikk som fikk meg til å kaste opp litt i munnen. Dette her er ikke akseptabelt, Mel Gibson!

Et stort problem er at jeg følte ikke kjærligheten i det hele tatt. Som vanlig så liker jeg å følge et par i en god stund, så jeg kan føle om det er noe ekte kjærlighet mellom karakterene. Det skjer ikke her.

I Forever Young er det kun noen få minutter vi tilbringer sammen med turtelduene, og i løpet av disse minuttene følte jeg null kjemi mellom karakterene. Da fungerer selvsagt ikke historien om en mann som gjerne vil treffe sin store kjærlighet igjen hvis hun i det hele tatt lever etter så mange år. For hun lå jo i koma, og alle hadde gitt opp, og da tar protagonisten seg en tur ned i frysedisken og ligger der i rundt 50 år.

Forever Young er en familiefilm, en merkelig familiefilm som rett og slett har en utrolig dum historie som ikke fungerer i det hele tatt med dette manuset. Det er utrulig at en film som dette fikk grønt lys.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: