Visit my YouTube channel here.

Fritt vilt III (2010)

En tur i skogen.

Fritt vilt III er en dårlig film, det var Fritt vilt II også. Men denne prequelen er en skikkelig drittfilm, noe som var forventet når det gjelder oppfølgere, og spesielt siden den er norsk. Noen må ha missforstått poenget med oppfølgere, oppfølgere skal alltid by på mer blod og gørr enn forgjengerne.

Hvis jeg ikke tar helt feil har aldri Fritt vilt-serien vært særlig grafiske, noe som egentlig ikke er greit. Skal man først herme etter Jason Voorhees og Michael Myers, må man ha drap som er ubehagelige og urealistiske. Fritt vilt III ønsker dessverre å være realistisk med litt nakkebrekking og en pil i fot og overkropp. Utover det vil jeg kalle Fritt vilt III en film for de yngste barna som ikke takler blod og gørr, og som ikke setter krav til en såkalt slasherfilm. Et ord jeg synes er feil denne sammenheng.

Dårlig skuespillere, Stavangerdialekt som ikke er sexy og en film som ikke har noe som helst nerve. Alle vet at her må alle turgåerne dø, for handlingen skjer før den første Fritt vilt-filmen. Da blir det hverken spennende eller interessant, det blir bare en typisk norsk film uten egen identitet, uten egne ideer og uten engasjement. Rett og slett en søppelfilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: