Visit my YouTube channel here.

Grown Ups (2010)

I want mommy’s milk!

Jeg tror ikke at Grown Ups hadde mye til manus når innspillingen fant sted. Mange dialogscener føltes ut som improvisasjon, noen vitser funker, andre vitser feiler. En historie finner du ikke her, det eneste er å få ungene ut i naturen, vekk fra spillkonsoller og den trygge hverdagen. Ungene til Adam Sandler er kvalme, noe som selvsagt er poenget. Unger som blir født med gullskjeen i munnen pleier å være ganske kvalme og samtidig dumme. Se bare på Paris Hilton, et tragisk menneske som både er dum og ekkel.

Gjengen med Adam Sandler i spissen har det morsomt, det er lett å se. Det verste er jo at de nok tjente en god del penger på denne såkalte spillefilmen som bare består av vitser og hygge. Det er lite innhold, heldigvis er det noen morsomme scener i filmen. Det er nok av komediefilmer som ikke har en eneste scene man kan humre eller le av. Det finnes vel ikke noe verre enn akkurat det i komediefilmer? Grown Ups kan man heldigvis le av, selv om ikke alt er like velskrevet.

Den som stjeler showet er Rob Schneider, utrolig nok. Han har fått mye pes som komiker, selv setter jeg pris på den lille krabaten som er ganske morsom, det er bare at han kan bli litt slitsom til tider hvis han får for mye spillerom. Salma Hayek var en stor bom. Hun er ingen komiker, hun har ingenting å by på. Eneste hun spiller på er å være en prippen og pen frue. Men hun er ikke den lekreste i Grown Ups, det er det nemlig Maria Bello som er. Her har vi en vakker kvinne med mye utstråling, og scenene med sønnen er morsomme og kvalmende. Selvsagt er det sagt med misunnelse, jeg skulle gjerne vært sønnen jeg!

Det finnes verre komediefilmer enn Grown Ups. Ikke forvent så mye. Forvent slitsomme unger som selvsagt ødelegger mye av filmen, en del vitser som feiler og noen artige scener som bruker gamle triks. Det beste hadde vært en familiefilm uten unger, de er det dessverre for få av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.