Visit my YouTube channel here.

Happy Flight (2008)

Et turbulent liv.

Shinobu Yaguchi står bak en av mine favorittfilmer, Waterboys. Etter Waterboys kom Swing Girls, og nå har Shinobu Yaguchi laget en film om livet på en flyplass.

Det skal sies at Happy Flight er mer lærerik enn morsom. Jeg tror ikke filmen gjorde det så bra som forventet. Folk forventet nok en film de kunne le av, det får man ikke med Happy Flight. Det man får er et innblikk i hverdagen til flyplassansatte og flypiloter som havner i trøbbel. Først kan det virke som om Shinobu Yaguchi vil lage en komedie, men underveis blir det mer drama og spenning. For all del, filmen er spennende, og japanerne er like falske som vanlig med latterlig folkeskikk.

Jeg likte filmen, men rollefigurene er underutviklet og mange av dem er direkte usympatiske. Falsk folkeskikk mot passasjerene har de, men mot hverandre er de veldig krasse og sinte, spesielt lederen for mekanikerne er en skikkelig drittsekk som burde ha fått sparken.

Happy Flight er en velspilt film som er spennende og interessant. Bare ikke tro at dette er en sprø komedie som Waterboys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.