Visit my YouTube channel here.

A Hologram for the King (2016)

a-hologram-for-the-king-bd

Sand, mye sand.

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Vi følger en amerikansk mann som reiser til Saudi-Arabia der han skal forsøke å selge en ny type IT-teknologi til kongen. Men det vil ta litt tid før han møter kongen, og i mellomtiden blir han nærmere kjent med enkelte personer i Saudi-Arabia.

Man kan kalle A Hologram for the King for en typisk Tom Hanks-film. Filmen er for det meste veldig hyggelig og varm i alt den foretar seg, og Tom Hanks er som vanlig Tom Hanks.

Protagonisten forsøker å selge en ny IT-teknologi, han trenger penger for han må betale for sin datters utdannelse. Han er samtidig forvirret og litt fortapt, men i Saudi-Arabia vil han etter hvert finner tilbake til seg selv. Spørsmålet er om han vil overleve, for han har en stor cyste på ryggen som ikke ser så bra ut.

A Hologram for the King er ikke en type film som mater seerne sine med teskje. Filmen har nok litt for mye på agendaen med en deprimert og forvirret mann som møter en ny kultur, og han finner også sin nye kjærlighet i Saudi-Arabia. Det er flere interessante situasjoner her, men A Hologram for the King går bare videre uten å fullføre det den har startet i flere scener. Det er litt skuffende og irriterende.

Jeg vil kalle A Hologram for the King for en typisk søndagsfilm. Det er ufarlig film med en vennlig tone fra start til slutt, men den har ikke så mye interessant å si. Måten livet til protagonisten er skrevet på kan ikke bli enklere. Hvorfor skal vi håpe for det beste for protagonisten? Jo, han blir spilt av Tom Hanks, mer tynge enn det finner du ikke her. Men det er en film jeg garantert kommer til å se noen ganger, det er bare en varm og hyggelig film som gjør deg varm på innsiden.

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildet er klart med varme farger og et bra sortnivå. Bildet er ikke så skarpt.

Dialogen er klar og tydelig. Dette er ikke en stor lydfilm, litt filmmusikk blir det, men dette er ikke et lydspor som fyller opp rommet noe særlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.