Visit my YouTube channel here.

Home (2012)

home

Tre historier om kjærlighet.

Home forteller tre historier om kjærlighet. Den ene historien handler om to unge menn der den ene kommer ut av skapet. Den andre historien handler om et eldre ektepar der mannen ligger for døden, og kona må ordne opp gjeld og andre ting. Samtidig blir hun stadig påmint om tiden hun har hatt sammen med mannen de siste årene når hun stadig finner lapper han skrev. Den tredje historien handler om en kvinne og en mann som skal gifte seg. Men så kysser kvinnen en gammel flamme, og da blir hun paranoid og får stor skyldfølelse. Er dette et ekteskap å satse på?

Nå er det ikke ofte man ser særlig gode filmer fra Thailand lenger. Men overraskende nok er Home en ganske god film, i hvert fall de to første historiene er det kvalitet over. Men problemet er den tredje historien som for det første er for lang, og historien er ikke like god og interessant som de to første.

Det mest interessante i den tredje historien er at man får svar på hva som skjedde videre i den første historien, og kvinnen fra den andre historien dukker også opp i bryllupet. Men hun har ikke noe nytt å fortelle, hun går videre, og det er bra.

Visuelt ser dette strålende ut, og skuespillerne er gode i sine roller. Spesielt den eldre kvinnen er knallgod, det samme er den homofile mannen vi treffer i den første historien. Han trenger ikke å si så mye, og kjemien mellom ham og hans kamerat er strålende.

Home er en vellaget film som treffer med de to første historiene, men så kommer vi til bryllupet og da taper filmen seg litt. Liker du filmer som dette som tar opp kjærlighet, sykdom, savn og bryllup som ikke går etter planen, er Home verdt å sjekke ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.