Visit my YouTube channel here.

Howling (2012)

howling 2012

En ulvehund dreper utvalgte personer, og politiet forsøker å finne ut hvorfor og selvfølgelig stoppe denne ulvehunden.

Howling er en jævla dårlig film. Her følger vi en politienhet som ikke liker at det dukker opp en kvinne i denne gruppen. Kvinner er ikke velkomne, noe hun får erfare. Her er det harde baller som gjelder, ikke myke pupper.

Underveis blir Howling bare dårligere og dårligere, det blir for mye fokus på elendige drama og karakterene kan ikke bli mer usympatiske. Her har man nok en gang samlet opp en gjeng med usympatiske karakterer i beste koreanske stil.

Karakterene er ufyselige, det verste er at man heller ikke bryr seg om denne stakkars politikvinnen som ikke finner sin plass i gruppen. Hun er så tom og kjedelig, jeg skjønner hvorfor de kvalme mannfolkene ikke liker henne. Få deg noe som heter personlighet og utstråling, din hurpe! Du trenger ikke å bli klappet til i ansiktet av kollegaer, det du trenger er en testikkel i ansiktet. Du må kjenne din rolle i dette mannsdominerte yrket, vis baller eller kom deg ut!

Slutten er helt på jordet, hvem er det som fant ut at dette var en god slutt? Som om ikke filmen var dårlig fra før, så blir den ikke bedre med den elendige slutten den klarer å servere oss. Hvorfor, hvorfor?

Jeg forventet absolutt en bedre film når stjerneskuespilleren Kang-ho Song har hovedrollen. Han pleier å være flink når han plukker ut gode og interessante manuser, hva han så i dette søppelmanuset er det vel bare han som kan forklare.

Det som sårer mest er at det faktisk er selveste Ha Yoo som har regissert filmen. Han var blant de beste regissørene i Sør-Korea når han lagde filmer som Once Up on a Time in High School og Dirty Carnival. Hans siste film, Gangnam Blues, var en ok film, men han har ikke hevet kvaliteten med sine siste filmer.

Æsj, for en drittfilm dette er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.