Jackie (2016)

Etter skuddene.

Bilde: 1.66:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

Vi følger Jackie Kennedy i perioden etter at hennes mann, John Fitzgerald Kennedy, ble skutt og drept.

Jackie er en typisk Oscar-film som man kan bli litt kvalm av. Dette er en saktegående film med mange nærbilder, mye sutring og en kjedelig og uinteressant protagonist.

Problemet med Jackie er at den ikke er underholdende, den er heller ikke engasjerende. Enten så må en film være underholdende eller engasjerende, Jackie er en type film som ikke oppfyller noen av kriteriene.

Jeg synes ikke protagonisten var interessant i det hele tatt, det eneste vi ser er at hun snakker med en prest og med broren til hennes avdøde mann. De er det eneste hun har lengre samtaler med, utenom disse så snakker hun med en journalist og det er egentlig alt.

Vi følger protagonisten fra øyeblikket når hennes mann blir skutt og drept. Hun vil at han skal ha en verdig begravelse og hun kjemper for å få viljen sin oppfylt. Ellers lurer hun på hva meningen med livet er, og når det hadde gått en time fikk jeg lyst til å drukne meg selv i et vannglass. Dette er så tørt og kjedelig!

For meg er filmer som Jackie ren tortur, det er rett og slett ikke mye å hente her og protagonisten med sin merkelige aksent kan jo egentlig ikke bli mer kjedelig i filmsammenheng. Og jeg likte heller ikke Jackie Kennedy, det var noe rart med henne, hun virket som en snobbete kjerring som var en smule kald og falsk. Jeg satt igjen med en ekkel følelse etter å ha fulgt henne i 100 minutter.

Bilde: 7/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 3/10

Bildet er ikke så skarpt, kornete og fargene er matte.

Dialogen er klar og tydelig, det er egentlig alt når det gjelder lydsporet i denne filmen.

Ekstramateriell:
From Jackie to Camelot Featurette (22 minutter)
Audio Commentary

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.