Visit my YouTube channel here.

Jeff, Who Lives at Home (2011)

Jeff overlater sitt liv til skjebnen.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Dolby Digital 5.1
Undertekst: Norsk
Ekstramateriell: Ingen.

En familie forsøker å finne ut av hva som gir mening med livet, og Jeff er den som leder dem på riktig vei, selv om han får fortsatt bor hjemme. Vil skjebnen lede ham på riktig vei, eller er han en fortapt mann som aldri vil finne mening med livet?

Jeff, Who Lives at Home er ikke en film som Step Brothers, eller en lett og hjerneblåst komediefilm. Hvis du tror det, så vil du garantert bli skuffet. Dette er en dramakomedie der vi følger Jeff som ikke finner mening i livet, og han overlater livet sitt til skjebnen. Med en spilletid på kun rundt 78 minutter blir filmen aldri direkte kjedelig, selv om den stopper opp litt mot slutten.  

Dette er en film for oss som liker sjarmerende filmer og subtil humor når karakterene vi følger forsøker å finne mening i livet. Skuespillerne er gode, og det er også noen morsomme situasjoner her når Jeff har sett litt for mye på Signs. En kunne nesten tro at dette er oppfølgeren til Unbreakable, man får en følelse av M. Night Shyamalan her.

Liker du uavhengige filmer, så er dette en film du burde se. Den har god filmmusikk, og er svært sjarmerende, men det er ikke alle som liker denne type filmer da det kanskje blir litt for alvorlig og sært i lengden. Nå vet du hva som venter, så valget er ditt.

Bilde: 9/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 0/10

Bildekvaliteten er veldig god. Jeg ble overrasket over hvor skarpt bilde var. Man ser også alle skjønnhetsfeilene til Jason Segel i ansiktet, det er ikke et behagelig syn. Det eneste som mangler er litt varmere farger, det er her DVD sliter mot Blu-ray Disc-utgivelser. Fargene sprudler aldri.

Dialogen er klar og fyldig. Lydsporet benytter seg mest av senter og fronthøyttalerne. Men det er et godt lydspor med tanke på at dette er en dialogtung film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.