Visit my YouTube channel here.

Key of Life (2012)

key of life

Farlig romanse.

Vi følger en desperat kvinne som har plukket ut en dato når hun skal gifte seg. Men først trenger hun en mann, og når hun først treffer en mann med hukommelsestap så får hun trøbbel med på kjøpet. For denne mannen er en leiemorder, og en annen mann har tatt hans identitet etter at han slo hodet og mistet hukommelsen. Hvor lang tid tar det før han får hukommelsen sin tilbake?

Key of Life var en film som ikke falt i smak. Jeg fant ikke noe mening med filmen, karakterene med unntak av leiemorderen er ikke interessante.

Det hjelper heller ikke at skuespilleren som spiller taperen i filmen, Masato Sakai, har et kvalmt ansikt. Jeg har sett hans ansikt i noen filmer. Denne skuespilleren er bare en dårlig skuespiller som overspiller. Det virker som om de andre skuespillerne stinker, for han skjærer hele tiden grimaser med sitt ikke så pene ansikt.

Key of Life er en dårlig komediefilm som forsøker å være leken og lystig. Men resultatet er en treg og lang film som nesten fikk meg til å sovne. Den glemte den viktigste ingrediensen, nemlig å få seerne til å engasjere seg i det som skjer på skjermen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: