Visit my YouTube channel here.

The Last Dragon (1985)

the-last-dragon

En dyktig kampsportutøver møter en vakker dame som like etterpå havner i trøbbel med en gangster. Nå må han redde den vakre dama fra onde skurker.

Jeg kan ikke huske at jeg så The Last Dragon når den kom ut på åttitallet. I ettertid viser det seg at jeg har ikke gått glipp av noe, for The Last Dragon er en masete film med dårlige skuespillere.

The Last Dragon er en vill film med mye energi, men de fleste skuespillerne stinker. Det eneste som redder filmen er at den har glimt i øyet, og at vi finner den smellvakre Vanity i en ledende rolle. Men det skal sies at hun har et sangnummer her som er noe av det verste jeg har sett, noensinne! Det må bare oppleves, ingenting stemmer under denne scenen, sangen er grusom, dansingen er latterlig og ansiktsgrimasene er fra en annen verden. Utenom disse to punktene er det ikke mye å skryte av her, kampkoreografien er dårlig, det holder ikke med å vise bilder fra gamle Bruce Lee-filmer der The Last Dragon hyller legenden, da burde man i det minste skape litt magi på egen hånd.

Jeg så ikke helt det store med The Last Dragon som B-film. Den blir for masete i lengden, og skurkene er elendige, spesielt gangsteren er en forferdelig kjedelig karakter blottet for personlighet. Det eneste han har er dårlig hår.

Klart det er morsomt å blande kampsport med musikk og dans, spesielt når handlingen er lagt til åttitallet, men filmen har for mange problemer. The Last Dragon er i det minste en fargerik film, det skal den ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.